Covorașe Încălzitoare Ecofloor

Covorașe Încălzitoare Ecofloor

Covorașe Încălzitoare EcofloorCovorașe Încălzitoare Ecofloor – Aceste sunt alcătuite din cabluri încălzitoare (Ecofloor LDTS) care sunt montate pe un suport din fibra de sticla. Compania FLEXEL a conceput sistem  pentru locuințe/încăperi supuse renovarii, unde înalțimea constructivă a pardoselii trebuie să fie redusă.  Covorașele sunt plasate într-un strat subtire de ciment (ex: direct sub gresie),  obținându-se în acest fel o încălzire rapidă a suprafeței. Functionarea sistemului de încalzire Ecofloor este asemanatoare cu cea a altor sisteme de incalzire conventionale. Controlul temperaturii se realizeaza cu ajutorul termostatului de camera montat pe perete.

Avantajul  oferit de covoraşele încălzitoare, constă  într-o instalare extrem de simplă şi distribuţia uniformă de temperatură pe suprafaţa pardoselii.  Ele pot fi utilizate atât ca un sistem de încălzire totală cât și ca un sistem încălzire suplimentar , pentru confort.

Avantaje:

  • Garanția cablurilor instalate este de 10 ani iar durata de viață de peste 80 ani!
  • Instalare  ușoară și curată!
  • Costuri nule pentru intreținere lunară
  • Confort deosebit!
  • Reprezintă sisteme sănătoase de încălzire
  • Asigură încălzire uniformă și eficientă!
  • Posibilitatea de  alimentare cu energie electrică alternativă!
  • Preţ mult mai redus în raport cu investiția în centrala termică sau încalzirea cu agent termic în pardoseală.
  • Calitate deosebită și prețuri corecte!

Instalarea covorașelor încălzitoare este una cât se poate de ușoară, kitul produsului este prevăzut cu toate componentele necesare și instrucțiuni de instalare. În primul rând se recomandă utilizarea lor de către cei care doresc sa-și monteze singuri sistemul de încălzire, fără a solicita servicii de instalare de la firma noastră. Recomandăm utilizarea lor la renovările de apartament/casă, cablurile putând încălzi orice suprafață (indicat și în cazul în care se doreşte placarea unui strat nou de gresie peste cel vechi).

Covorașe Încălzitoare Ecofloor

KARON

Asigurăm consultanță, proiectare, instalare și service pentru soluții care utilizează cabluri electrice pentru încălzirea în pardoseală, covorașe electrice, Ecofilm, panouri radiante, radiatoare electrice, sisteme de topire a zăpezii și gheții de pe alei sau burlane/streșini.

Căutam cele mai bune soluții și oferim pentru clienți soluția potrivită nevoilor formulate, astfel încât parteneriatul pe care-l construim împreună să fie un succes pentru toți cei implicați în proiect.