Convectoare Atlantic

Convectoare Atlantic

Convectorul Electric ATLANTIC F117  este echipat cu un termostat electronic performant. Convectorul se compune dintr-un  corp din otel, o unitate de control si un element de incalzire. Se fixeaza pe perete cu ajutorul unui suport prevăzut în dotare sau optional poate fi instalat si pe sol cu ajutorul stativului cu roti, special conceput pentru acest model. Instalarea se realizeaza conform clasei de inflamabilitate C, D. Distante de garda fata de obiecte: sus, jos, lateral – 15cm, frontal – 15cm.

 

Caracteristici:

 • Termostat electronic
 • Reglaj temperatura (12-30°C)
 • Cinci moduri de operare: ON/OFF, Anti-Inghet, Programabil, Economic, Confort
 • Suprafata incalzita – La interior (pentru incaperi cu inaltime de 2.5ml)i 12 – 16mp

Convectoare Atlantic

Cere Oferta

Pentru informații suplimentare vă  rugăm să ne contactați. Consultanții noștri vă vor răspunde în cel mai scurt timp posibil!

  Convectoare Electrice
  Convector Radiant Delex

  Convector Radiant Delex

  Convectoare Ecoflex

  Convectoare Ecoflex

  Convectoare Atlantic

  Convectoare Atlantic

  Pentru a impune un standard al calității produselor și serviciilor, colaborăm cu mărci de prestigiu: Raychem, SUA, lider mondial pe piața de încălzire electrică în domeniul industrial, Flexel, Marea Britanie, cu o experiență de peste 40 de ani în soluțiile de încălzire electrică din domeniul rezidențial, OJdin Danemarca specializată în soluții de automatizare, Fenix din Cehia, care anul acesta, 2015, aniversează 25 de ani de succes în domeniu fiind prezentă în peste 60 de țări de pe întreg mapamondul cu soluții complete de încălzire.

  Asigurăm consultanță, proiectare, instalare și service pentru soluții care utilizează panouri radiante, dar și pentru sisteme care au la bază cabluri electrice pentru încălzirea în pardoseală, covorașe electrice, Ecofilm, sau radiatoare electrice.  Oferim și sisteme de topire a zăpezii și gheții de pe alei sau burlane/ streșini.