Încălzire în pardoseală

Soluția de încălzire electrică prin pardoseală este una dintre cele mai reconfortante utilități ale unei locuinţe. Are o durată de viața care este egală cu ceaa a imobilului şi nu necesită întreţinere periodică. Sistemul de încălzire electrică prin pardosela poate fi instalat cu uşurinţă, şi poate fi folosit atât ca sistem de încălzire total, cât şi sistem de încălzire suplimentar, de confort.

Beneficii:

 • Sistemele de încălzire în pardoseală permit economisirea spațiului din încăpere, prin comparație cu sistemele clasice de încălzire
 • Contribuie la sporirea estiticii încăperii, deoarece nu presupun nici un fel de țevi, calorifere sau robineți montate în spațiile vizibile.
 • Încălzirea în pardoseală reprezintă o soluție practică și elegantă pentru încălzirea uniformă a oricărei încăperi, pe întreaga suprafață a podelei.
 • Ppate constitui o sursă complementară de încălzire
 • Sistemul poate fi instalat folosind orice tip de finisaj al podelei: parchet laminat, gresie, piatră, mochetă sau covor, lucru ce face din acest sistem unul extrem de ușor de pliat pe orice tip de spațiu.

Cere Oferta

Pentru informații suplimentare vă  rugăm să ne contactați. Consultanții noștri vă vor răspunde în cel mai scurt timp posibil!

  Sisteme pentru încălzirea în pardoseală
  Cabluri Încălzitoare

  Cabluri Încălzitoare

  Cablurile ECOFLOOR au un randament foarte bun pentru încalzirea încaperilor, prin montarea lor în şapă, atunci când acest fapt este posibil, respectiv se poate turna şapa de grosime 5-12 mm. Se utilizează atât în încălzirea camerelor, locuinţelor cât şi a spatiilor mai mari. După ce cablurile se încălzesc căldura va fi reţinută de şapă, care va degaja caldură chiar şi atunci când  […]

  Covorașe Încălzitoare

  Covorașe Încălzitoare

  Avantajul pe care le oferă covoraşele încălzitoare constau în într-o instalare extrem de simplă şi distribuţia uniformă de temperatură pe suprafaţa pardoselii. Ele pot fi utilizate atât ca un sistem de încălzire totală cât și ca un sistem încălzire suplimentar , pentru confort.  Montarea acestora se poate face facil inclusiv de către client, deorece în kitul produsului este prevăzut  […]

  Ecofilm – Film Încălzitor

  Ecofilm – Film Încălzitor

  Filmul încălzitor este produs în role de diverse dimensiuni 300 mm lăţime, 600 mm lăţime ( unde 550 mm reprezintă suprafaţa activă iar 2×25 mm marginile) si 1000 mm lăţime ( unde 970 reprezintă suprafaţa activă iar 2x15mm margini).Datorită structurii şi materialului, folia poate fi tăiată din 10mm în 10 mm, obţinându-se astfel exact lungimea dorită. Fâşiile sunt aşezate apoi una lângă alta […]


  Pentru a impune un standard al calității produselor și serviciilor, colaborăm cu mărci de prestigiu: Raychem, SUA, lider mondial pe piața de încălzire electrică în domeniul industrial, Flexel, Marea Britanie, cu o experiență de peste 40 de ani în soluțiile de încălzire electrică din domeniul rezidențial, OJ din Danemarca specializată în soluții de automatizare, Fenix din Cehia, care anul acesta, 2015, aniversează 25 de ani de succes în domeniu fiind prezentă în peste 60 de țări de pe întreg mapamondul cu soluții complete de încălzire.

  Asigurăm consultanță, proiectare, instalare și service pentru soluții care sisteme care au la bază cabluri electrice pentru încălzirea în pardoseală, covorașe electrice, Ecofilm, sau alte sisteme.

  Nu ai găsit informațiile căutate? Te putem ajuta