Cabluri Autoreglabile

Cabluri Autoreglabile

 

Cablurile autoreglabile sunt folosite pentru protejarea contra inghetului a conductelor metalice, a conductelor de plastic, hidrantilor, pentru topirea ghetii si zapezii in jgheaburi si burlane, pentru protejarea contra depunerilor de gheata si zapada a doliilor, acoperisurilor, pentru mentinerea temperaturii a diverselor fluide in interiorul tevilor, rezervoarelor, vaselor de stocare, sistemelor de furnizare a apei calde, pentru protejarea tocurilor de usa la depozitele frigorifice etc.

 

Acestea se alcătuiesc din doua  conductoare paralele intre care exista un element rezistiv ce isi schimba caracteristicile de rezistenta in functie de temperatura. Practic, cele doua conductoare paralele sunt inglobate in acest material conductiv. Cand cele doua conductoare paralele sunt conectate la sursa de tensiune, un curent trece prin elementul rezistiv a carui rezistenta depinde de temperatura, avand ca efect incalzirea.

Odata cu incalzirea elementului rezistiv, creste rezistenta acestuia, rezultand reducerea curentului, astfel reducandu-se si incalzirea.

 

Principiul de functionare expus mai sus reprezinta autoreglarea cablului. Aceasta are loc pe intreaga lungime a acestuia in functie de temperatura exterioara. Cand temperatura exterioara creste, se reduce temperatura de functionare a cablului de incalzire, iar cand  temperatura exterioara scade, creste temperatura de functionare a cablului de incalzire.

Cere Oferta

Pentru informații suplimentare vă  rugăm să ne contactați. Consultanții noștri vă vor răspunde în cel mai scurt timp posibil!

  Capacitatea de autoreglare a cablului protejeaza cablurile la supraincalzire chiar si in cazul in care doua cabluri se ating sau se intersecteaza.

   

  Cablul electric incalzitor autoreglabil se poate scurta sau prelungi oriunde in functie de necesitati. Cablul trebuie sa fie indoit numai pe partea plata.

  Degivrare conducte
  Cablul incalzitor PFP

  Cablul incalzitor PFP

  Cabluri Autoreglabile

  Cabluri Autoreglabile

  Degivrare conducte

  Degivrare conducte

  Pentru a impune un standard al calității produselor și serviciilor, colaborăm cu mărci de prestigiu: Raychem, SUA, lider mondial pe piața de încălzire electrică în domeniul industrial, Flexel, Marea Britanie, cu o experiență de peste 40 de ani în soluțiile de încălzire electrică din domeniul rezidențial, OJdin Danemarca specializată în soluții de automatizare, Fenix din Cehia, care anul acesta, 2015, aniversează 25 de ani de succes în domeniu fiind prezentă în peste 60 de țări de pe întreg mapamondul cu soluții complete de încălzire.

  Asigurăm consultanță, proiectare, instalare și service pentru soluții care utilizează panouri radiante, dar și pentru sisteme care au la bază cabluri electrice pentru încălzirea în pardoseală, covorașe electrice, Ecofilm, sau radiatoare electrice.  Oferim și sisteme de topire a zăpezii și gheții de pe alei sau burlane/ streșini.