Covorașe Încălzitoare

Avantajul  oferit de covoraşele încălzitoare, constă  într-o instalare extrem de simplă şi distribuţia uniformă de temperatură pe suprafaţa pardoselii.  Ele pot fi utilizate atât ca un sistem de încălzire totală cât și ca un sistem încălzire suplimentar , pentru confort.

 

Montarea acestora se poate face facil, inclusiv de către client, deorece kitul produsului este prevăzut cu toate componentele necesare și instrucțiunile de instalare. În primul rând se recomandă utilizarea lor de către cei care doresc sa-și monteze singuri sistemul de încălzire, fără a solicita servicii de instalare de la firma noastră. Recomandăm utilizarea lor la renovările de apartament/casă, cablurile putând încălzi orice suprafață (indicat și în cazul în care se doreşte placarea unui strat nou de gresie peste cel vechi).

Descriere:

Compania FLEXEL a conceput un sistem special pentru case supuse renovarii, unde inaltimea constructiva a pardoselii trebuie sa fie redusa.

Sistemul Ecofloor LDTS (covoras incalzitor)  necesita o inaltime de circa 15 mm in care este inclusa si inaltimea viitoarei pardoseli.  Avand grosimea de doar 3,5 mm, cablurile  se inglobeaza in adezivul cu care se monteaza gresia sau parchetul.

Kitul de covoras incalzitor contine toate elementele de care aveti nevoie pentru a putea face singuri executia lucrarii: cablu incalzitor montat pe o plasa de sarma cu benzi adezive de fixare pe podea, termostat digital, senzor de temperatura in pardoseala, tuburi flexibile pentru senzor si cablurile de alimentare.

Sistemul poate fi instalat direct pe pardoseala veche existenta care poate fi: gresie, beton, sau parchet:

 1. Vechea pardoseala (ex: gresie)
 2. Polistiren extrudat (2-5cm)
 3. Cabluri incalzitoare
 4. Şapa autonivelanta
 5. Suprafata finala(gresie, parchet )

Cere Oferta

Pentru informații suplimentare vă  rugăm să ne contactați. Consultanții noștri vă vor răspunde în cel mai scurt timp posibil!

  Atentie: trebuie masurata rezistenta electrica a cablurilor in momentul inceperii pozarii lor, apoi dupa ce au fost asezate pe jos si in final dupa ce s-a turnat sapa. Doar dupa aceea se pot face legaturile definitive in doza si dupa uscarea temeinica a sapei sa se faca proba de functionare.

  Pentu a se instala sub/peste pardoseli din lemn sau parchet  cablurile incalzitoare nu trebuie sa aiba o putere instalata mai mare de 80-100W/mp.La acest fel de sistem, temperatura pardoselii nu va trebui sa depaseasca 27°C. Aceasta temperatura va fi asigurata prin instalarea unui termostat echipat si cu senzor de pardoseala care va controla temperatura acesteia. Ca o masura de siguranta, termostatele din gama Fenixtherm sunt concepute astfel incat sa deconecteze sistemul daca senzorul se defecteaza.

  Atentie: La montare trebuie sa luam in calcul grosimea polistirenului, a cablelor, a sapei , adezivului, plus a suprafetei finale(gresie, parchet, etc) pentru a nu depasi cota maxima de inaltare a pardoselii.

  Benecicii :

  • Garanția cablurilor instalate este de 10 ani iar durata de viață de peste 80 ani!
  • Instalare deosebit de ușoară și curată!
  • Costuri nule pentru intreținere lunară
  • Confort deosebit!
  • Reprezintă sisteme sănătoase de încălzire
  • Asigură încălzire uniformă și eficientă!
  • Posibilitatea de  alimentare cu energie electrică alternativă!
  • Preţ mult mai redus în raport cu investiția în centrala termică sau incalzirea cu agent termic în pardoseală.
  • Calitate deosebită și prețuri corecte!

  Instalare:

  Covorasul este autoadeziv si asigura o instalare rapida si usoara.

  Dupa finalizarea proiectarii sistemului de incazlire cu covorase ECOFLOOR, se pregateste suprafata dupa cum urmeaza:

  – se curata suprafata care va fi acoperita;
  – se aseaza un strat de polistiren extrudat de min 1cm grosime, cu tot cu rostul de dilatatie pe margine ;
  – se aseaza pe jos covorasul incalzitor ;
  – se fixeaza doza in perete, aducand cablurile de alimentare electrica in doza;
  – montam senzorul de pardoseala printr-un tub flexibil, jos, pe podea, la cca 90 -100 cm de perete si la o distanta egala de spirele covorasului;
  – aducem cablurile de alimentare si de la senzor prin tuburi separate pana la doza din perete;
  – montam termostatul digital in doza si facem legaturile corespunzatoare: alimentare cabluri, alimentare electrica si senzor.
  – se toarna sapa;

  Încălzire electrică în pardoseală
  Cabluri Încălzitoare

  Cabluri Încălzitoare

  Ecofilm – Film Încălzitor

  Ecofilm – Film Încălzitor

  Izolații încălzire în pardoseală

  Izolații încălzire în pardoseală

  Pentru a impune un standard al calității produselor și serviciilor, colaborăm cu mărci de prestigiu: Raychem, SUA, lider mondial pe piața de încălzire electrică în domeniul industrial, Flexel, Marea Britanie, cu o experiență de peste 40 de ani în soluțiile de încălzire electrică din domeniul rezidențial, OJdin Danemarca specializată în soluții de automatizare, Fenix din Cehia, care anul acesta, 2015, aniversează 25 de ani de succes în domeniu fiind prezentă în peste 60 de țări de pe întreg mapamondul cu soluții complete de încălzire.

  Asigurăm consultanță, proiectare, instalare și service pentru soluții care sisteme care au la bază cabluri electrice pentru încălzirea în pardoseală, covorașe electrice, Ecofilm, sau alte sisteme.