Ecofilm – Film încălzitor

Instalare rapidăEcofilm - Film încălzitor şi elegantă

 

Filmul încălzitor este produs în role de diverse dimensiuni 300 mm lăţime, 600 mm lăţime (unde 550 mm reprezintă suprafaţa activă iar 2×25 mm marginile) si 1000 mm lăţime (unde 970 reprezintă suprafaţa activă iar 2x15mm margini). Datorită structurii şi materialului, folia poate fi tăiată din 10mm în 10 mm, obţinându-se astfel exact lungimea dorită. Fâşiile sunt aşezate apoi una lângă alta, şi interconectate în paralel prin cable izolatoare, devenind astfel o suprafaţă de încălzire unitară.

 

Fâşiile ECOFILM nu au voie să fie suprapuse sau să se intersecteze. Parchetul poate fi instalat imediat după poziţionarea foliei, iar punerea în funcţiune este instantă, fapt apreciat atât de instalatori cât şi de clienţi. Modul de aşezare şi design-ul personalizat, fac din acest film cel mai rapid, practic şi eficent sistem de încălzire pentru pardoseli din lemn, având concomitent un preţ foarte atractiv. Costurile de instalare şi “deranjul” sunt mult mai reduse, fie că este vorba de o construcţie nouă sau de o renovare.

 

Insesizabil sub pardoseală

Datorită folosirii unei folii flexibile, dar rezistente în acelaşi timp, de doar 0,4 mm grosime, instalarea filmului încălzitor direct sub pardoseala de lemn sau sub parchet laminat este insesizabilă, fara a modifica înălţimea şi aspectul acestuia.

Cere Oferta

Pentru informații suplimentare vă  rugăm să ne contactați. Consultanții noștri vă vor răspunde în cel mai scurt timp posibil!

  Siguranţă şi căldură plăcută

  Datorită construcţiei sale şi a parametrilor tehnici rezultaţi din aceasta (creştere liniară şi distribuţie echilibrată a temperaturii, încălzire uniformă, etc) filmul flexibil ECOFILM F, este sistemul ideal de încălzire pentru pardoseli de lemn sau parchet laminat. Parametri tehnici garantează încadrarea în limitele recomandate ( temperatura maximă a podelei fiind de 27°C). Spre exemplu, sistemele clasice, hidraulice, de încălzire în pardoseală (cu lichid) cauzează variaţii bruşte în umiditatea aerului, rezultând efecte nedorite pentru pardoselile de lemn sau parchet.

   

  Discret, silenţios şi fără miros

  Filmul Încălzitor ECOFILM F instalat sub pardoseală este complet invizibil, inodor şi silenţios. Lipsa radiatoarelor crează spaţiu in camere şi libertate în designul interior. Folia este din PVC şi nu conţine plumb. În comparaţie cu alte sisteme de încălzire, aceasta reprezintă o alternativă mult mai eficentă de încălzire a suprafeţelor mari, reducând considerabil circulaţia prafului şi uscarea aerului, fiind recomandată pentru persoanele suferind de boli articulare sau respiratorii.

  1.  Podea (lemn sau parchet laminat)
  2.  Folie protecţie polietilenă
  3.  Film încălzitor ECOFILM
  4.  Izolaţie termică (IZODEL)
  5.  Bază beton

  Rezistent la şocuri mecanice

  Datorită tehnologiei constructive, ECOFILM funcţionează şi încălzeste şi în cazul unor şocuri mecanice care ar afecta suprafaţa activă (exemplu: gaura cauzată de un cui, o bormaşină etc). Dacă folia este perforată în timpul instalării, funcţionarea sa nu este afectată, zona de întrerupere fiind sub 2 cm, insesizabilă la suprafaţa parchetului. Acesta reprezintă un avantaj al foliei încălzitoare ECOFILM, majoritatea sistemelor clasice de încălzire în pardoseală devin practic inoperabile în cazul unei perforări.

   

  Durată mare de viaţă şi fiabilitate

  Vă oferim garanţie de 10 ani pentru filmul încălzitor ECOFILM F, însă durata de viaţă a acestuia este mult mai mare (între 30 – 50 ani). Acest produs a fost testat conform standardelor Europene.

  Aplicații Ecofilm
   Ecofilm C - Încălzire prin Tavan

  Ecofilm C - Încălzire prin Tavan

  Ecofilm MHF - Dezaburire Oglinzi

  Ecofilm MHF - Dezaburire Oglinzi

  Încălzire electrică în pardoseală
  Cabluri Încălzitoare

  Cabluri Încălzitoare

  Covorașe Încălzitoare

  Covorașe Încălzitoare

  Izodel - Izolații Încălzire în Pardosea

  Izodel - Izolații Încălzire în Pardosea

  Pentru a impune un standard al calității produselor și serviciilor, colaborăm cu mărci de prestigiu: Raychem, SUA, lider mondial pe piața de încălzire electrică în domeniul industrial, Flexel, Marea Britanie, cu o experiență de peste 40 de ani în soluțiile de încălzire electrică din domeniul rezidențial, OJdin Danemarca specializată în soluții de automatizare, Fenix din Cehia, care anul acesta, 2015, aniversează 25 de ani de succes în domeniu fiind prezentă în peste 60 de țări de pe întreg mapamondul cu soluții complete de încălzire.

  Asigurăm consultanță, proiectare, instalare și service pentru soluții care sisteme care au la bază cabluri electrice pentru încălzirea în pardoseală, covorașe electrice, Ecofilm, sau alte sisteme.