Apă Caldă Menajeră

SISTEMUL TERMODINAMIC SOLAR

Sistemul folosește o tehnologie care are la bază principiile termodinamicii. Panourile termodinamice solare sunt capabile să capteze căldura atât de la soare cât și din mediul ambiant, inclusiv când afară plouă sau ninge. Acest sistem depășește limitările panourilor solare traditionale și face posibilă creșterea mai eficientă a temperaturii apei.

Deoarece fluidul intra în panou la temperaturi foarte scăzute (-15 grade Celsius), acesta captează căldura din mediul exterior chiar și atunci când nu este soare, căldură care este transferată ulterior apei menajere.

ACEST SISTEM INCLUDE DISPOZITIV ANTI-BACTERIAN

Conform standardelor impuse, echipamentul pentru apă caldă sanitară are o funcție care permite creșterea temperaturii din bazin la peste 70 grade Celsius. Activarea se face manual și dezactivarea este automată. Folosim cele mai bune componente și supunem sistemele la teste de calitate foarte riguroase, pentru a ne asigura de satisfacția clienților

COMPONENTELE SISTEMULUI

Panoul termodinamic solar

Este construit din aluminiu anodizat acoperit cu un strat hidrofobic flexibil. Dimensiuni: 200x80x2cm, ușor de transportat și instalat (8Kg), poate fi instalat la orizontală între 10-85 grade, pe acoperiș, perete, pe sol, etc. Nu necesită întreținere, iar durata estimată de utilizare este de 25 ani.

Cere Oferta

Pentru informații suplimentare vă  rugăm să ne contactați. Consultanții noștri vă vor răspunde în cel mai scurt timp posibil!

  Blocul termodinamic

  Este compus din compresor, condensator, valva de expansiune, boiler și sistemul de comandă. Fără ventilatoare! Singurul element mecanic ce necesită electricitate este compresorul, extrem de eficient cu consum redus de energie

  Apa caldă menajeră – componente

  Capacitatea de a capta energie termică din mediul înconjurător este în principal asigurată prin radiația solară dar și din temperatura ambientală, fiind astfel superior altor echipamente cu același scop și foarte economic. Sistemul nu necesită întreținere și este foarte longeviv.

  BENEFICII:

  • Economie de până la 85%
  • Produce caldură/apă caldă pe tot parcursul anului, atât ziua cât și noaptea, indiferent de condițiile atmosferice
  • Apă caldă 24/24h
  • Integrare ușoară în arhitectură cladirilor
  • Circuitul agentului frigorigen este total separat de circuitul apei încălzite
  • Consum redus de energie datorită randamentului ridicat (pentru a obține o putere termică de ~1.7kWh, se consumă doar 0.39kWh electric, diferenta fiind energie termodinamică)
  • Nu necesită întreținere
  • Durată mare de viață

  SISTEM DE COMANDĂ ELECTRONIC:

  Sistem eco 2Mod de operare ECO

  Echipamentul funcționează doar ca și sistem termodinamic solar

  Mod de operare AUTO – Echipamentul functionează ca un sistem termodinamic solar și cu suport electric dacă este necesar

  Mod de operare BOOST – Echipamentul funcționează ca un sistem termodnamic solar și suport electric simultan

  SISTEM TERMODINAMIC PLUS SISTEM FOTOVOLTAIC:

  Sistemul termodinamic poate fi utilizat alături de un sistem fotovoltaic care să producă parțial sau  integral energia electrică consumată, rezultând astfel reduceri semnificative la costuri.

  Pentru un astfel de echipament vor fi necesare:

  1 – Panou Termodinamic Solar

  2 – Boiler + Bloc Termodinamic

  3 – Panouri fotovoltaice

  4 – Invertor

  Soluții Pentru Încălzirea Apei
  Ală Caldă Menajeră

  Ală Caldă Menajeră

  Încălzire Apă Piscine

  Încălzire Apă Piscine

  Încălzire Centrală

  Încălzire Centrală

  Pentru a impune un standard al calității produselor și serviciilor, colaborăm cu mărci de prestigiu: Raychem, SUA, lider mondial pe piața de încălzire electrică în domeniul industrial, Flexel, Marea Britanie, cu o experiență de peste 40 de ani în soluțiile de încălzire electrică din domeniul rezidențial, OJdin Danemarca specializată în soluții de automatizare, Fenix din Cehia, care anul acesta, 2015, aniversează 25 de ani de succes în domeniu fiind prezentă în peste 60 de țări de pe întreg mapamondul cu soluții complete de încălzire.

  Asigurăm consultanță, proiectare, instalare și service pentru soluții care utilizează panouri radiante, dar și pentru sisteme care au la bază cabluri electrice pentru încălzirea în pardoseală, covorașe electrice, Ecofilm, sau radiatoare electrice.  Oferim și sisteme de topire a zăpezii și gheții de pe alei sau burlane/ streșini.