Panouri Fotovoltaice ON-GRID

ON-GRID, reprezintă sistemul FotoVoltaic (FV) care este conectat la rețeaua electrică (RENEL). Energia produsă de sistemul FV va fi utilizată în casă, iar surplusul va fi introdus automat în rețeaua RENEL.

Avantaje:

Costuri mai mici, decât sistemele autonome (off-grid).

Recuperarea rapidă a  investiției, în 5-7 ani.

 

Componentele Sistemului FotoVoltaic On-grid:

1. Panoul Fotovoltaic – este un element esențial,  determină randamentul sistemului.

Practic o dată cu expunerea la lumină (nu neapărat soare) aceste celule fotosensibile generează curent electric. Elementele care fac diferența între panourile FV sunt: structura, respectiv mono cristaline sau policristaline precum și gradul de protecție, dat  de o membrană rezistentă la intemperii (grindină) și cadrul panoului (un cadru slab duce la deteriorarea panoului la transport/manipulare). Durata de viață este de peste 25 ani, iar garanția de 10 ani.

 

2. Invertorul – este inima sistemului FV. Are rolul de a converti curentul continuu generat de către panourile Fotovoltaice (FV) în curent alternativ pentru consumatorii casnici (230V).

Invertorul maximizează producția de energie, minimizând pierderile inerente procesului de conversie, făcând ajustări automatizate pentru a asigura o funcționare cât mai eficientă. De asemenea, invertorul permite și monitorizarea și ajustarea parametrilor sistemului FV.

 

3. Accesorii –  sunt utilizate pentru:

 • Montaj – reprezintă profilele de Aluminiu împreună cu sistemul de fixare a panourilor Fotovoltaice pe acoperiș (sau pe sol).
 • Circuitul de împământare – pentru protecție la descărcările electrice.
 • Cablare – reprezinta totalitatea traseelor,  tuburi și cabluri, pentru interconectarea componentelor sistemului.

Cere Oferta

Pentru informații suplimentare vă  rugăm să ne contactați. Consultanții noștri vă vor răspunde în cel mai scurt timp posibil!

  Panouri Fotovoltaice
  Panouri Fotovoltaice OFF-GRID

  Panouri Fotovoltaice OFF-GRID

   Sistemul Hibrid Fotovoltaic

  Sistemul Hibrid Fotovoltaic

  Invertoare Panouri Fotovoltaice

  Invertoare Panouri Fotovoltaice

  Pentru a impune un standard al calității produselor și serviciilor, colaborăm cu mărci de prestigiu: Raychem, SUA, lider mondial pe piața de încălzire electrică în domeniul industrial, Flexel, Marea Britanie, cu o experiență de peste 40 de ani în soluțiile de încălzire electrică din domeniul rezidențial, OJ din Danemarca specializată în soluții de automatizare, Fenix din Cehia, cu o experienta de aproape 30 de ani de succes în domeniu fiind prezentă în peste 60 de țări de pe întreg mapamondul cu soluții complete de încălzire.

  Asigurăm consultanță, proiectare, instalare și service pentru soluții care sisteme care au la bază cabluri electrice pentru încălzirea în pardoseală, covorașe electrice, Ecofilm, sau alte sisteme.