Convectoare Ecoflex

Convectoare Ecoflex  Premier – Convector Radiant

 

Ecoflex PREMIER este un convector radiant, care transmite până la 50% din căldură în infraroşu, fiind astfel unul dintre cele mai confortabile şi eficente convectoare existente pe piaţă. Este echipat cu un termostat extrem de precis ( 0,1 ° C)  care se comandă prin pilot-wire, temperatura reglându-se cu un programator cu afişaj digital.  Din punct de vedere constructiv, Ecoflex PREMIER,  este alcătuit dintr-un corp de oţel, o unitate de control, un element încălzitor special lamelar şi o mască perforata frontal care acţionează ca un panou radiant. Convectorul radiant va fi fixat pe perete cu ajutorul sistemului de fixare prevăzut. Suprafaţa lui, inclusiv grila radiantă, sunt tratate cu comaxit alb, ceea ce oferă un aspect elegant şi atractiv.

Convector  Ecoflex Solius

 

Ecoflex SOLIUS este un convector radiant, prevăzut cu un termostat electronic şi comandă prin pilot-wire. Peste 50% din căldura emanată este în infraroşu şi beneficiază de avantajele încălzirii radiante.  Pe lângă un design, frumos realizat, el este unul dintre cele mai eficiente şi confortabile convectoare existente pe piaţă.

 

Caracteristici :

 • Clasa de protectie IP 24;
 • Clasa II de izolatie;
 • Termostat electronic cu pilot wire.
 • Instalarea conform clasei de inflamabilitate C, D. Distanta de garda sus jos, lateral : 15 cm, frontal 100 cm fata de obiecte.

Cere Oferta

Pentru informații suplimentare vă  rugăm să ne contactați. Consultanții noștri vă vor răspunde în cel mai scurt timp posibil!

  Convectoare Electrice
  Convector Radiant Delex

  Convector Radiant Delex

  Convectoare Ecoflex

  Convectoare Ecoflex

  Convectoare Atlantic

  Convectoare Atlantic

  Pentru a impune un standard al calității produselor și serviciilor, colaborăm cu mărci de prestigiu: Raychem, SUA, lider mondial pe piața de încălzire electrică în domeniul industrial, Flexel, Marea Britanie, cu o experiență de peste 40 de ani în soluțiile de încălzire electrică din domeniul rezidențial, OJdin Danemarca specializată în soluții de automatizare, Fenix din Cehia, care anul acesta, 2015, aniversează 25 de ani de succes în domeniu fiind prezentă în peste 60 de țări de pe întreg mapamondul cu soluții complete de încălzire.

  Asigurăm consultanță, proiectare, instalare și service pentru soluții care utilizează panouri radiante, dar și pentru sisteme care au la bază cabluri electrice pentru încălzirea în pardoseală, covorașe electrice, Ecofilm, sau radiatoare electrice.  Oferim și sisteme de topire a zăpezii și gheții de pe alei sau burlane/ streșini.