Încălzire Apă Pentru Piscine

Sistemul Solar Block

Încălzire Apă Pentru Piscine

Sistemul solar block are în componența sa un compresor cu consum redus de energie care recirculă lichidul frigorigen în sistem, un schimbător de căldură care disipează căldura în apă pentru consum, în circuitul de încălzire centrală sau în circuitul de încălzire a piscinelor și o componentă de expansiune care reduce temperatura lichidului frigorigen, reluându-și ciclul prin panouri.

Încălzire apă Piscine

Sistemul are ca destinație încălzirea apei din piscină si are la bază aceleași  principii de funcționare ca si  sistemele de incalzire centrală.  Foloseste un schimbător de caldură din titan cu rezistenta ridicată la clorul din piscine. Nu necesită întreținere periodică și are durată mare de viață.

Menține apa din piscină la temperatură ridicată chiar și în zilele mai puțin însorite din timpul anului, inclusiv noaptea.

Încălzire Piscine – Sisteme SOLAR BLOCK

 

Componentele sistemului  termodinamic:

 

Panou solar termodinamic Panoul Solar

Construcție din aluminiu anodizat acoperit cu un strat hidrofobic flexibil

Poate fi instalat la orizontală  între 10 și 85°C, pe acoperiș, pe perete, pe sol, etc.

Dimensiuni: 200 x 80 x 2 cm

Greutate: 8 Kg

Nu necesită întreținere periodică, durata estimată de funcționare fiind de aproximativ 25 de ani.

Cere Oferta

Pentru informații suplimentare vă  rugăm să ne contactați. Consultanții noștri vă vor răspunde în cel mai scurt timp posibil!

  Blocul Termodinamic

  Compus din: Compresor pentru recircularea agentului frigorigen, condensator, valvă de expansiune și sistem de comandă

  Nu necesită suporți pentru fixare pe sol

  Fără ventilatoare

  Soluții Pentru Încălzirea Apei
  Apă Caldă Menajeră

  Apă Caldă Menajeră

  Încălzire Apă Piscine

  Încălzire Apă Piscine

  Încălzire Centrală

  Încălzire Centrală

  Pentru a impune un standard al calității produselor și serviciilor, colaborăm cu mărci de prestigiu: Raychem, SUA, lider mondial pe piața de încălzire electrică în domeniul industrial, Flexel, Marea Britanie, cu o experiență de peste 40 de ani în soluțiile de încălzire electrică din domeniul rezidențial, OJ din Danemarca specializată în soluții de automatizare, Fenix din Cehia, care anul acesta, 2015, aniversează 25 de ani de succes în domeniu fiind prezentă în peste 60 de țări de pe întreg mapamondul cu soluții complete de încălzire.

  Asigurăm consultanță, proiectare, instalare și service pentru soluții care sisteme care au la bază cabluri electrice pentru încălzirea în pardoseală, covorașe electrice, Ecofilm, sau alte sisteme.