Panouri Radiante din Sticlă

Sunt înzestrate cu un aspect atractiv şi modern, astfel incat vor aduce un plus de confort şi eleganţă în spaţiile unde vor fi utilizate. Panourile GR sunt confecţionate din sticlă rezistentă de 12 mm grosime, elementul încălzitor radiant, siguranţa termică şi un cablu de alimentare. Sunt concepute pentru a fi fixate pe perete  iar cablul de alimentare conectat la o sursă de curent.

 

Pentru cazurile în care nu există posibilitatea ca panoul radiant GR să fie fixat pe perete, prin intermediul unui set de suporţi de oţel inoxidabil, se poate face amplasarea acestuia pe podea. Panoul radiant GR va fi introdus introdus în fantele suportului,  care sunt la rândul lor fixate pe panou prin intermediul unor şuruburi. Astfel, panoul este stabil la o distanţă de 55 mm faţă de sol. Pentru instalări permanente este recomandat ca suporţii să fie fixaţi de sol. Suporţii sunt doar pentru panourile GR şi se folosesc doar pentru poziţionări orizontale.

 

Suport prosoape din Inox – pentru panouri GR/GR SET 300,500, 700 şi 900

Aceşti suporţi sunt concepuţi ca un accesoriu pentru panourile radiante din sticlă GR şi GR SET. Fiecare suport este fabricat dintr-un profil de 4 x 30 mm din oţel inoxidabil, Dupa amplasare, panoul este transformat într-un încălzitor de baie cu şină care poate fi folosit pentru uscarea prosoapelor. Şina este numai pentru panourile amplasate vertical, instalarea acesteia fiind extrem de uşoară.

Cere oferta!

Pentru informații suplimentare vă  rugăm să ne contactați. Consultanții noștri vă vor răspunde în cel mai scurt timp posibil!

  Panourile GR – panouri din sticlă( siguranţă termică), IP 44, clasa izolaţie II, cablu de alimentare de 100 cm. Panourile sunt fabricate în 4 serii cu diferite puteri (W) şi se pot alege 5 modele diferite: oglindă, alb, negru, galben-verzui şi roşu. Distanţe minime de montaj: podea – 5cm, lateral şi deasupră – 15 cm, frontal – 50 cm.

  Panourile GR SET – panouri cu termostat wireless

  Aceste tipuri de panouri sunt derivate din clasa standard a panourilor radiante GR. Ele sunt dotate cu un termostat wireless BPT-SP2 şi un cordon de alimentare prevăzut cu ştecher. Termostatul wireless este încorporat în fiecare panou, făcând astfel posibilă conectarea lui la priză imediat după despachetare. Panourile sunt concepute şi în ideea instalări ca sursă suplimentară de caldură. GR- SET pot fi însoţite şi de suporţi din oţel inoxidabil pentru crearea unui încălzitor portabil.

  De Joasă Temperatuă
  Panouri Radiante Ecosun

  Panouri Radiante Ecosun

  Panouri Radiante din Marmură

  Panouri Radiante din Marmură

  Panouri Radiante din Sticlă

  Panouri Radiante din Sticlă

  De Înaltă Temperatură
  Panouri Radiante Ecosun S

  Panouri Radiante Ecosun S

  Panouri Radiante Veito

  Panouri Radiante Veito

  Panouri Radiante cu Carbon

  Panouri Radiante cu Carbon

   Panouri Radiante cu Halogen

  Panouri Radiante cu Halogen

  Pentru a impune un standard al calității produselor și serviciilor, colaborăm cu mărci de prestigiu: Raychem, SUA, lider mondial pe piața de încălzire electrică în domeniul industrial, Flexel, Marea Britanie, cu o experiență de peste 40 de ani în soluțiile de încălzire electrică din domeniul rezidențial, OJdin Danemarca specializată în soluții de automatizare, Fenix din Cehia, care anul acesta, 2015, aniversează 25 de ani de succes în domeniu fiind prezentă în peste 60 de țări de pe întreg mapamondul cu soluții complete de încălzire.

  Asigurăm consultanță, proiectare, instalare și service pentru soluții care utilizează panouri radiante, dar și pentru sisteme care au la bază cabluri electrice pentru încălzirea în pardoseală, covorașe electrice, Ecofilm, sau radiatoare electrice.  Oferim și sisteme de topire a zăpezii și gheții de pe alei sau burlane/ streșini.