Panouri Radiante din Marmură

Panourile radiante din marmură- MR sunt destinate în special încălzirii sălilor de recepţie, holurilor, bailor etc. Cu un design deosebit de atractiv, panoul MR este format dintr-o placă robustă de marmură slefuită, elementul de încălzire radiant, siguranţa termică şi un cablu de alimentare. Îmbină frumuseţea şi eleganţa marmurei cu calităţile încălzirii radiante.

În general, acest tip de panou este destinat instalării fixe pe un perete cu cablul de conectare conectat la o sursă de curent. Aceste panouri radiante sunt construite într-o gamă variată de puteri şi sunt disponibile în 5 nuanţe de marmură.

Panouri radiante din marmura

Deoarece marmura este un material natural pot exista mici diferenţe de nuanţe faţă de mostre sau produse de acelaşi tip.

La alegere, controlul functionarii se poate face cu ajutorul unui termostat analogic sau digital/wireless.

Caracteristici :

 • Siguranta termica; IP44;
 • Clasa izolatie: II;
 • Siguranta termica la 100°C;
 • Instalare pe orizontala sau verticala;
 • Cablu de conexiune pentru 300-1000 :100cm, 1200: 150cm,.
 • Distante minime la montaj: podea 5 cm / lateral si deasupra: 15 cm / frontal: 50 cm

Nuanţe disponibile pentru panourile radiante din Marmura-MR

Cere Oferta

Pentru informații suplimentare vă  rugăm să ne contactați. Consultanții noștri vă vor răspunde în cel mai scurt timp posibil!

  De Joasă Temperatuă
  Panouri Radiante Ecosun

  Panouri Radiante Ecosun

  Panouri Radiante din Marmură

  Panouri Radiante din Marmură

  Panouri Radiante din Sticlă

  Panouri Radiante din Sticlă

  De Înaltă Temperatură
  Panouri Radiante Ecosun S

  Panouri Radiante Ecosun S

  Panouri Radiante Veito

  Panouri Radiante Veito

  Panouri Radiante cu Carbon

  Panouri Radiante cu Carbon

  Panouri Radiante cu Halogen

  Panouri Radiante cu Halogen

  Pentru a impune un standard al calității produselor și serviciilor, colaborăm cu mărci de prestigiu: Raychem, SUA, lider mondial pe piața de încălzire electrică în domeniul industrial, Flexel, Marea Britanie, cu o experiență de peste 40 de ani în soluțiile de încălzire electrică din domeniul rezidențial, OJdin Danemarca specializată în soluții de automatizare, Fenix din Cehia, care anul acesta, 2015, aniversează 25 de ani de succes în domeniu fiind prezentă în peste 60 de țări de pe întreg mapamondul cu soluții complete de încălzire.

  Asigurăm consultanță, proiectare, instalare și service pentru soluții care utilizează panouri radiante, dar și pentru sisteme care au la bază cabluri electrice pentru încălzirea în pardoseală, covorașe electrice, Ecofilm, sau radiatoare electrice.  Oferim și sisteme de topire a zăpezii și gheții de pe alei sau burlane/ streșini.