Izolații încălzire în pardoseală

Izolații încălzire electrică în pardoseală – Izodel

Pierderile termice prin pardoseală pot depăși 20 – 25% din totalul pierderilor cumulate într-o încăpere sau locuință. Fie ca este vorba de încălzire clasică, încălzire radiantă sau încălzire prin pardoseală, o izolație corespunzătoare conduce la economii importante de energie.

 

Pe lângă aceasta, este diminuată cu mult senzația de „pardoseală rece”, iar prin adăugarea unui cablu sau covoraș încălzitor electric ECOFLOOR, se poate obține un sistem de încălzire prin pardoseală modern, economic și confortabil, care nu altereaza înălțimea pardoselii, totul la un pret convenabil si deranj minim.

 

Plăcile izolatoare IZODEL au grosimi de 6mm, 10mm respectiv 20mm și sunt realizate din polistiren extrudat, impregnat cu fibră de sticlă și „cimentat” pe ambele fete, cu o conductivitate termică foarte scăzută, de aici si gradul mare de izolatie oferit. Ceea ce le diferențiază de plăcile izolante simple din polistiren extrudat, este stratul de ciment impregnat din fabrică pe ambele fete ale plăcii, împreună cu plasa de fibră de sticlă, care oferă proprietăți mecanice, constructive și termice deosebite.

Cere Oferta

Pentru informații suplimentare vă  rugăm să ne contactați. Consultanții noștri vă vor răspunde în cel mai scurt timp posibil!

  Placile IZODEL reprezintă soluția ideală în renovări de locuințe acolo unde se dorește o izolatie termică adecvată, a pardoselii, dar nu mai este posibilă înaltarea ei. 

  Plăcile izolatoare IZODEL prezintă urmatoarele caracteristici și  avantaje:
  – Asigură aderența necesară lipirii ferme cu adeziv ceramic atât de planșeul inferior cât și de pardoseala ceramică.
  – Izolatie termică performanta λ = 0.03 – 0.04 W/mp*K
  – Este ramforsat pe ambele fete cu o plasa de fibra de sticla, pentru asigurarea elasticitatii si prevenirea aparitiei unor fisuri.
  – Rezistenta mecanica si rigiditate (30tone/mp)
  – Coeficient de dilatare scazut cu temperatura.
  – Nu absoarbe umiditatea si apa
  – Rol de izolatie fonica foarte eficienta
  – Facil de taiat si decupat cu ajutorul unui firez sau cutit.
  – Poate inlocui sapa autonivelanta (perfect plana), intareste structura pardoselii
  – Pot fi aplicate atat pe planseu din beton cat si din lemn

  Mod de instalare

  1 – Placi ceramice gresie, sapa
  2 – Adeziv flexibil (ex: Ceresit CM17)
  3 – Covoras incalzire electrica (optional)
  4 – Senzor temperatura (optional)
  5 – Placi izolatoare IZODEL
  6 – Adeziv flexibil (ex: Ceresit CM17)
  7 – Planseu inferior sau pardoseala veche

  Specificații: Daca planseul inferior este din lemn, placile se vor fixa si cu holsuruburi din 30 in 30cm

  Încălzire electrică în pardoseală
  Cabluri Încălzitoare

  Cabluri Încălzitoare

  Covorașe Încălzitoare

  Covorașe Încălzitoare

  Ecofilm – Film Încălzitor

  Ecofilm – Film Încălzitor

  Pentru a impune un standard al calității produselor și serviciilor, colaborăm cu mărci de prestigiu: Raychem, SUA, lider mondial pe piața de încălzire electrică în domeniul industrial, Flexel, Marea Britanie, cu o experiență de peste 40 de ani în soluțiile de încălzire electrică din domeniul rezidențial, OJdin Danemarca specializată în soluții de automatizare, Fenix din Cehia, care anul acesta, 2015, aniversează 25 de ani de succes în domeniu fiind prezentă în peste 60 de țări de pe întreg mapamondul cu soluții complete de încălzire.

  Asigurăm consultanță, proiectare, instalare și service pentru soluții care utilizează panouri radiante, dar și pentru sisteme care au la bază cabluri electrice pentru încălzirea în pardoseală, covorașe electrice, Ecofilm, sau radiatoare electrice.  Oferim și sisteme de topire a zăpezii și gheții de pe alei sau burlane/ streșini.