Invertoare Panouri Fotovoltaice

Invertoare Sunny Boy

Invertoare Sunny Boy

Pentru sistemele de mici dimensiuni si cele mijlocii,se recomandă invertoarele Sunny Boy, acestea oferind o fiabilitate ridicată şi o operare deosebit de facilă.Sunny Boys au fost in mod repetat aclamati – si sunt constant in curs de dezvoltare. Generatia noua vine cu tehnologii inovatoare, cum ar fi OptiTrac si topologia H5. Acestea fac   […]

Continuarea

Invertor Sunny Tripower

Invertor Sunny Tripower

Dotat cu o tehnologie avansată, Sunny Tripower este un invertor trifazic, îndeplineşte orice cerinţă, putere reactivă suport tip grid pentru un management mai bun. Design marit si flexibil planificabil. Este conceput optiprotect cu detecţie automată a coliziunilor, descarcator DC de putere integrat şi siguranţă automată […]

Continuarea

Invertoare Sunny Mini Central

Invertoare Sunny Mini Central

Adaptate optim la configurarea de mid-range a sistemelor PV, invertoarele Sunny Mini Center sunt prevăzute cu carcase din aluminiu turnat şi pot fi instalate în aer liber aproape de generator. Cu e eficenţă maximă de 98% , Sunny Mini Central oferă un randament ridicat şi un timp de recuperare rapid. Clasa de putere   […]

Continuarea

Echipa Karon promovează pe piața românească produse și servicii de calitate oferind clienților promptitudine, soluții personalizate și prețuri corecte.

 

Pentru a impune un standard al calității produselor și serviciilor, colaborăm cu mărci de prestigiu: Raychem, SUA,  lider mondial pe piața de încălzire electrică în domeniul industrial, Flexel, Marea Britanie, cu o experiență de peste 40 de ani în soluțiile de încălzire electrică din domeniul rezidențial, OJ din Danemarca specializată în soluții de automatizare, Fenix din Cehia, cu aprope 30 de ani de experien de succes în domeniu, fiind prezentă în peste 60 de țări de pe întreg mapamondul cu soluții complete de încălzire.

Asigurăm consultanță, proiectare, instalare și service pentru soluții care utilizează cabluri electrice pentru încălzirea în pardoseală, covorașe electrice, Ecofilm, panouri radiante, radiatoare electrice, sisteme de topire a zăpezii și gheții de pe alei sau burlane/streșini.

Căutam cele mai bune soluții și oferim pentru clienți soluția potrivită nevoilor formulate, astfel încât parteneriatul pe care-l construim împreună să fie un succes pentru toți cei implicați în proiect.

Cere Oferta

Pentru informații suplimentare vă  rugăm să ne contactați. Consultanții noștri vă vor răspunde în cel mai scurt timp posibil!