Soluțiile noastre

Oferim soluții moderne și eficiente pentru confortul interior al locuinței dumneavoastră, a biroului sau a spațiilor comerciale de care dispuneți, cu ajutorul sistemelor de instalații de ultimă generație.

 

Cu o experiență de peste 10 ani, suntem la dispoziția dumneavoastră cu servicii complete de consultanță și proiectare, de montare și service pentru diversele instalații de încălzire în pardoseală, degivrare sau încălzirea apei, alături de siguranță și flexibilitate în alegerea celei mai potrivite soluții.

Ofertele noastre sunt personalizate pentru a împlini cu exactitate necesitățile spațiului dumneavoastră, fie că este vorba despre locuință, birou, spațiu comercial, industrial etc.
Indiferent de complexitatea unui proiect, prin alegerea unor soluții și echipamente performante, acestea pot aduce reduceri substanțiale raportului  investiție/costuri  de exploatare și o creștere semnificativă  a duratei de viață a echipamentelor și instalațiilor aferente.

 

Pentru a impune un standard al calității produselor și serviciilor, colaborăm cu mărci de prestigiu:

 • Raychem, SUA, lider mondial pe piața de încălzire electrică în domeniul industrial
 • Flexel, Marea Britanie, cu o experiență de peste 40 de ani în soluțiile de încălzire electrică din domeniul rezidențial
 • OJ din Danemarca specializată în soluții de automatizare,
 • Fenix din Cehia, cu o experiență de aproape 30 de ani de ani de succes în domeniu fiind prezentă în peste 60 de țări de pe întreg mapamondul cu soluții complete de încălzire.

Cere Oferta

Pentru informații suplimentare vă  rugăm să ne contactați. Consultanții noștri vă vor răspunde în cel mai scurt timp posibil!

  Asigurăm consultanță, proiectare, instalare și service pentru soluții care utilizează cabluri electrice pentru încălzirea în pardoseală, covorașe electrice, Ecofilm, panouri radiante, radiatoare electrice, sisteme de topire a zăpezii și gheții de pe alei sau burlane/ streșini.

  Echipa Karon promovează pe piața românească produse și servicii de calitate oferind clienților promptitudine, soluții personalizate și prețuri corecte. Pentru a impune un standard al calității produselor și serviciilor, colaborăm cu mărci de prestigiu: Raychem, SUA,  lider mondial pe piața de încălzire electrică în domeniul industrial, Flexel, Marea Britanie, cu o experiență de peste 40 de ani în soluțiile de încălzire electrică din domeniul rezidențial,  OJ din Danemarca specializată în soluții de automatizare, Fenix din Cehia, cu aprope 30 de ani de experien de succes în domeniu, fiind prezentă în peste 60 de țări de pe întreg mapamondul cu soluții complete de încălzire.

  Asigurăm consultanță, proiectare, instalare și service pentru soluții care utilizează cabluri electrice pentru încălzirea în pardoseală, covorașe electrice, Ecofilm, panouri radiante, radiatoare electrice, sisteme de topire a zăpezii și gheții de pe alei sau burlane/streșini.

  Căutam cele mai bune soluții și oferim pentru clienți soluția potrivită nevoilor formulate, astfel încât parteneriatul pe care-l construim împreună să fie un succes pentru toți cei implicați în proiect.