Încălzire Centrală

Încălzire centrală – Sistemul Solar Blook

Sistemul este conceput pentru încălzirea centrală a locuintelor.

Acesta poate funcționa atât împreună cu calorifere cât și prin pardoseală având posibilitatea de a se conecta chiar la un sistem care există. Datorită capacității ridicate de producere a energiei termice chiar si in perioade cu ploaie sau ninsoare, acest sistem reprezinta una din cele mai eficiente solutii de incalzire a locuintelor.

Un singur sistem poate sa deservească o locuință asigurandu-i întreg necesarul termic (pana la temperaturi exterioare de -5°C). Pentru perioadele in care temperatura scade sub aceasta valoare se recomanda folosirea sistemului impreuna cu o solutie alternativa de incalzire gen centrala pe gaz, convector electric, panou radiant, etc.

Pentru  perioada în care sistemul nu este folosit în regim de incalzire a locuintei, acesta poate fi folosit pentru incalzirea apei din piscina, maximizand astfel utilizarea lui!

Cere Oferta

Pentru informații suplimentare vă  rugăm să ne contactați. Consultanții noștri vă vor răspunde în cel mai scurt timp posibil!

  Încălzirea Apei
  Apă Caldă Menajeră

  Apă Caldă Menajeră

  Încălzire Apă Piscine

  Încălzire Apă Piscine

  Încălzire Centrală

  Încălzire Centrală

  Pentru a impune un standard al calității produselor și serviciilor, colaborăm cu mărci de prestigiu: Raychem, SUA, lider mondial pe piața de încălzire electrică în domeniul industrial, Flexel, Marea Britanie, cu o experiență de peste 40 de ani în soluțiile de încălzire electrică din domeniul rezidențial, OJ din Danemarca specializată în soluții de automatizare, Fenix din Cehia, care anul acesta, 2015, aniversează 25 de ani de succes în domeniu fiind prezentă în peste 60 de țări de pe întreg mapamondul cu soluții complete de încălzire.

  Asigurăm consultanță, proiectare, instalare și service pentru soluții care sisteme care au la bază cabluri electrice pentru încălzirea în pardoseală, covorașe electrice, Ecofilm, sau alte sisteme.