Convectoare

Convectoare Electrice

 

Încălzirea prin utilizarea convectoarelor electrice  reprezintă o soluţie de încălzire rapidă, economică şi sănătoasa.  Sunt soluţia ideală pentru orice spaţiu de locuit, birou, sală de baie,  locuite permanent sau temporar.

În cazul încălziri prin convecţie, este folosit un element încălzitor pentru încălzirea aerului care circulă şi distribuie căldura obiectelor din jur.

Convectoarele radiante – combină avantajele furnizate de două sisteme diferite de încălzire; încălzire radiantă prin infraroşu ( operare economică, distribuţie uniformă a temperaturii, microclimat plăcut) şi încălzire prin convecţie ( încălzire rapidă, un excelent raport între preţ/performanţă). Convectoarele radiante pot elimina într-o bună măsură senzaţia de “pardoseală rece” – acest lucru datorându-se componenţei radiante, reprezentând  astfel soluţii pentru spaţii precum birouri sau apartamente, camere de studiu, etc.

Concectoare clasice – simple, robuste, uşor de instalat, acestea nu necesită întreţinere. Dotate cu termostat electronic ele permit controlul precis al temperaturii din încăperi. Convectoarele Ecoflex, se disting în acest sens, prin sistemul de comandă cu fir pilot ( pilot wire).

Cere Oferta

Pentru informații suplimentare vă  rugăm să ne contactați. Consultanții noștri vă vor răspunde în cel mai scurt timp posibil!

  Încălzire cu Convectoare Electrice
  Convector Radiant Delex

  Convector Radiant Delex

  Deoarece încălzește rapid și nu usucă aerul, poate fi montat în locuințe, birouri sau spații de lucru, oferind o funcționare economică și silențioasă. Siguranța este foarte importantă: poate fi utilizat atat pe suportul cu roți cât și suspendat pe perete. Are un sistem de oprire automată în caz de supraîncălzire sau rasturnare accidentală cât și un grilaj […]

  Convectoare Ecoflex

  Convectoare Ecoflex

  Ecoflex PREMIER este un convector radiant, care transmite până la 50% din căldură în infraroşu, fiind astfel unul dintre cele mai confortabile şi eficente convectoare existente pe piaţă. Este echipat cu un termostat extrem de precis ( 0,1 ° C)  care se comandă prin pilot-wire, temperatura reglându-se cu un programator  […]

  Convector Electric Atlantic

  Convector Electric Atlantic

  Convectorul Electric ATLANTIC F117  echipat cu un termostat electronic performant. Acesta se compune dintr-un  corp din otel, o unitate de control si un element de incalzire. Se fixeaza pe perete cu ajutorul unui suport prevăzut în dotare sau optional poate fi instalat si pe sol cu ajutorul stativului cu roti, special conceput pentru acest model. […]


  Pentru a impune un standard al calității produselor și serviciilor, colaborăm cu mărci de prestigiu: Raychem, SUA, lider mondial pe piața de încălzire electrică în domeniul industrial, Flexel, Marea Britanie, cu o experiență de peste 40 de ani în soluțiile de încălzire electrică din domeniul rezidențial, OJ din Danemarca specializată în soluții de automatizare, Fenix din Cehia, care anul acesta, 2015, aniversează 25 de ani de succes în domeniu fiind prezentă în peste 60 de țări de pe întreg mapamondul cu soluții complete de încălzire.

  Asigurăm consultanță, proiectare, instalare și service pentru soluții care utilizează panouri radiante, dar și pentru sisteme care au la bază cabluri electrice pentru încălzirea în pardoseală, covorașe electrice, Ecofilm, sau radiatoare electrice.  Oferim și sisteme de topire a zăpezii și gheții de pe alei sau burlane/ streșini.