Convector Radiant Delex

Convectorul radiant DELEX, este un sistem inovator și eficient de încălzire a spatiilor interioare.

 

Având ca element încălzitor o placă radiantă din mineral natural (mica), acest model combină într-un singur aparat puterea de încălzire și siguranța utilizarii convectoarelor cu randamentul și confortul sporit oferit de panourile radiante.

Deoarece încălzește rapid și nu usucă aerul, poate fi montat în locuințe, birouri sau spații de lucru, oferind o funcționare economică și silențioasă. Siguranța este foarte importantă: poate fi utilizat atat pe suportul cu roți cât și suspendat pe perete. Are un sistem de oprire automată în caz de supraîncălzire sau rasturnare accidentală cât și un grilaj de portecție. Funcționarea economică este datorată sistemului radiant de disipare a căldurii (micathermic), a posibilității de a alege două trepte de putere (1000/2000W) și mai ales a termostatului încorporat (cu funcție anti-îngheț) prin care beneficiați de temperatura dorită imediat ce l-ați pus în priză.

 

Caracteristici tehnice:

 • Putere maximă: 2000W / 230V~
 • Doua trepte de putere (1000/2000W)
 • Dimensiuni : L*W*H= 800*235*520mm
 • Culoare: albă
 • Clasa de protectie, IP24
 • Greutate neta : 4.9 kg
 • Termostat încorporat, pentru reglajul temperaturii

 

Convector radiant Delex:

Cere Oferta

Pentru informații suplimentare vă  rugăm să ne contactați. Consultanții noștri vă vor răspunde în cel mai scurt timp posibil!

  Convectoare Electrice
  Convector radiant DELEX

  Convector radiant DELEX

  Convectoare Ecoflex

  Convectoare Ecoflex

  Convectoare Atlantic

  Convectoare Atlantic

  Pentru a impune un standard al calității produselor și serviciilor, colaborăm cu mărci de prestigiu: Raychem, SUA, lider mondial pe piața de încălzire electrică în domeniul industrial, Flexel, Marea Britanie, cu o experiență de peste 40 de ani în soluțiile de încălzire electrică din domeniul rezidențial, OJdin Danemarca specializată în soluții de automatizare, Fenix din Cehia, care anul acesta, 2015, aniversează 25 de ani de succes în domeniu fiind prezentă în peste 60 de țări de pe întreg mapamondul cu soluții complete de încălzire.

  Asigurăm consultanță, proiectare, instalare și service pentru soluții care utilizează panouri radiante, dar și pentru sisteme care au la bază cabluri electrice pentru încălzirea în pardoseală, covorașe electrice, Ecofilm, sau radiatoare electrice.  Oferim și sisteme de topire a zăpezii și gheții de pe alei sau burlane/ streșini.