Degivrare căi acces, rampe

Sisteme degivrare

 

Prin istalarea sistemelor de încălzire prin cablu în zonele exterioare, pentru degivrare căi acces şi rampe de garaj, alaturi de un termostat inteligent, veţi preveni atât formarea de gheaţă cât şi acumularea de zăpadă. Sistemul va funcţiona complet automat şi se va activa doar în cazul în care ninge sau gheaţa se formează pe drumuri sau alei.

 

Încălzirea se poate asigura de un circuit de încălzire precum şi de un covoraş de încălzire. În cazul arterelor şi aleilor destinate circulaţiei elementul încălzitor se plasează într-un pat de nisip sau într-o placă de beton. În cazul teraselor, scărilor sau a zonelor asemănătoare, elementul este amplasat în ciment. Pentru zonele utilizate pentru conducere, este recomandat ca elementul de încălzire să fie încorporat în beton. În acest fel se va oferi o protecţie pentru cablul de încălzire atunci când aleea este folosită de o maşină.

 

În cazul suprafeţelor exterioare, este necesar să fie instalată o putere de 300 W/m2. În acest mod sistemul va funcţiona corect cu mult sub punctul de îngheţ. Totodată un factor foarte important constă în reglementarea corectă a sistemului. Deoarece sistemul electric de încălzire se va pune în funcţiune imediat ce gheaţa işi face apariţia (aceasta inseamna un sistem de reglementare care inregistreaza nu numai temperatura, ci si prezenta umiditatii in zona monitorizata).

Cere Oferta

Pentru informații suplimentare vă  rugăm să ne contactați. Consultanții noștri vă vor răspunde în cel mai scurt timp posibil!

  Dacă sistemul va fi controlat manual de catre utilizator şi este pornit doar în momentul când suprafaţa în cauză a fost deja acoperită cu un strat de zapadă sau gheaţă, acest proces poate dura mai mult de 12 ore pentru a se topi (în funcţie de grosimea stratului de zapada). Cablul de încălzire este plasat in sol, care are o mare capacitate de a absorbi căldura, şi, de asemenea, o cantitate mare de energie este necesara pentru transformarea de ninsoare în apă – asa-numita căldură latenta. Izolarea termica suplimentara în componenta de baza este ineficienta, cu cateva exceptii.

   

  Izolarea termica de aplicatii de exterior

   

  Una din cele mai frecvente întrebări este daca eficienţa de aplicţtii de exterior – de încălzire a arterelor spre exemplu – ar putea fi impulsionată prin plasarea de izolare termică adecvată în componenţa structurii lor. Din pacate, pe timp de iarnă această izolare ar putea accelera incălzirea stratului superior conducând la topirea zăpezii. În perioada de tranzitie ar izola caldura acumulată în pământ şi, în consecinţă, poate duce la formarea de gheaţă, de asemenea, atât primavara cât şi toamna, atunci când, pamantul nu este, în general, înghetat. Izolarea termică îşi dovedeşte valoarea numai în aplicaţii în care suprafaţa încălzită este expusă la condiţii ambientale din toate partile. Spre exemplu, în cazul unei scari în aer liber, unde scara este deasupra solului. Este posibil sa se efectueze izolarea termica pornind din partea de jos, astfel încât scurgerile nedorite de caldură dinspre părtile laterale sunt evitate.

  Aplicații Externe - Degivrare
  Degivrare jgheaburi si burlane

  Degivrare jgheaburi si burlane

  Degivrare conducte

  Degivrare conducte

  Termostate Degivrare

  Termostate Degivrare

  Pentru a impune un standard al calității produselor și serviciilor, colaborăm cu mărci de prestigiu: Raychem, SUA, lider mondial pe piața de încălzire electrică în domeniul industrial, Flexel, Marea Britanie, cu o experiență de peste 40 de ani în soluțiile de încălzire electrică din domeniul rezidențial, OJdin Danemarca specializată în soluții de automatizare, Fenix din Cehia, care anul acesta, 2015, aniversează 25 de ani de succes în domeniu fiind prezentă în peste 60 de țări de pe întreg mapamondul cu soluții complete de încălzire.

  Asigurăm consultanță, proiectare, instalare și service pentru soluții care sisteme care au la bază cabluri electrice pentru încălzirea în pardoseală, covorașe electrice, Ecofilm, sau alte sisteme.