Folie pentru încălzire prin pardoseală

Folie pentru încălzire prin pardoseală

Ecofilm F – Film Încălzitor

Folia Ecofilm F reprezintă alegerea ideală pentru încălzirea sub pardoseli flotante cum ar fi parchet laminat sau stratificat. Produsul este ultra subțire și foare ușor de instalat. Parametri tehnici ai folieisunt în concordanță cu valorile rezistenței termicea materialelor. Standardele de siguranță a sănătății sunt de asemenea  îndeplinite, temperaura maximă a pardoseliieste limitată la 27°C. Sistemele de încălzire care utilizează lichid pentru transferul de căldură, opersează cu temperaturi semnificativ mai mari ceea ce determină fluctuații mari în umiditatea aerului. Acest factor poate duce la efecte nedorite asupra suprafețelor laminate sau din lemn.

Filmul încălzitor este produs în role de diverse dimensiuni 300 mm lăţime, 600 mm lăţime (unde 550 mm reprezintă suprafaţa activă iar 2×25 mm marginile) si 1000 mm lăţime (unde 970 reprezintă suprafaţa activă iar 2x15mm margini). Datorită structurii şi materialului, folia poate fi tăiată din 10mm în 10 mm, obţinându-se astfel exact lungimea dorită. Fâşiile sunt aşezate apoi una lângă alta, şi interconectate în paralel prin cable izolatoare, devenind astfel o suprafaţă de încălzire unitară.

Avantaje:
  • Insesizabil sub pardoseală
  • Siguranţă şi căldură plăcută
  • Discret, silenţios şi fără miros
  • Rezistent la şocuri mecanice
  • Durată mare de viaţă şi fiabilitate

Este de remarcat fapul că sistemul de încălzire prin pardosea cu ECOFILM este folosit în peste 2,5 milioane mp de podele din Europa și a fost recomandat de fabricanți de pardoseli de primă clasă: PREGO, SCANDIFLOOR, ALLOC, KAHRS SAU JUNCKERS.

Folie pentru încălzire prin pardoseală

KARON

Asigurăm consultanță, proiectare, instalare și service pentru soluții care utilizează cabluri electrice pentru încălzirea în pardoseală, covorașe electrice, Ecofilm, panouri radiante, radiatoare electrice, sisteme de topire a zăpezii și gheții de pe alei sau burlane/streșini.

Căutam cele mai bune soluții și oferim pentru clienți soluția potrivită nevoilor formulate, astfel încât parteneriatul pe care-l construim împreună să fie un succes pentru toți cei implicați în proiect.