Încălzire prin tavan

Încălzire prin tavan

Ecofilm C

Folia încălzitoare Ecofilm C se poziționează în tavan. Aceasta emite radiații infraroșii descendent, către podea oferind un sistem de încălzire ideal cu o distribuție uniformă a căldurii. Radiațiile sunt absorbite de obiectele înconjurătoare: pereţi, pardoseală, mobilier sau persoane aflate în încăpere. Această energie este transformă  în căldură, asemănător energiei solare.

Folia este produsă în role de 600 mm, 500mm, şi 400 mm (unde 50 mm sunt margini neîncălzite). Folia Ecofilm C poate fi tăiată la fiecare 10 mm, pentru a obţine dimensiunea dorită. Fâşiile astfel obţinute, sunt fixate cu marginile neîncălzite de grinzile tavanului sau mansardei ( distanţa dintre grinzi trebuie să fie proiectată corespunzător dimensiunilor Ecofilm C, între 320 mm şi 580 mm. Partea activă trebuie să fie între grinzi (şi nu în contact cu acestea), să nu se suprapună sau intersecteze cu alte fâşii de film încălzitor. Fâşiile de film sunt apoi conectate prin cabluri electrice izolate, în paralel, într-o suprafaţă de încălzit unitară. O folie impermeabilă acoperă apoi întreaga suprafaţă, urmând apoi tavanul fals (ex. gips-carton) la interior.

Ecofilm C se pretează atât la construcţii noi cât şi la renovări. Este foarte practic atât în încăperi mai mici – unde suprafaţa pardoselei este prea mică pentru o încălzire totală, la mansarde cât şi în încăperi mai mari – birouri, magazine, scoli, grădiniţe etc.

Încălzire prin tavan – Ecofilm C

KARON

Încălzire prin tavanAsigurăm consultanță, proiectare, instalare și service pentru soluții care utilizează cabluri electrice pentru încălzirea în pardoseală, covorașe electrice, Ecofilm, panouri radiante, radiatoare electrice, sisteme de topire a zăpezii și gheții de pe alei sau burlane/streșini.

Căutam cele mai bune soluții și oferim pentru clienți soluția potrivită nevoilor formulate, astfel încât parteneriatul pe care-l construim împreună să fie un succes pentru toți cei implicați în proiect.