Invertoare Sunny Mini Central

Dotat cu o tehnologie avansată, Sunny Tripower este un invertor trifazic, îndeplineşte orice cerinţă, putere reactivă suport tip grid pentru un management mai bun. Design mărit și flexibil planificabil. Este conceput optiprotect cu detecţie automată a coliziunilor, descărcător DC de putere integrat şi siguranţă automată.

SUNNY TRIPOWER

 

8000TL/10000TL/12000TL/15000TL/17000TL

– Eficiență maximă de 98.2 %

– Eficiență dovedită cu tehnologia OptiTrac MPP

– Comunicare dispozitiv Bluetooth

 

Siguranţă:

 • Triplă protecție cu Optiprotect
 • Siguranță electronică
 • Detecția rețelei in mod auto-învățare

 

Flexibilitate:

 • DC voltaj intrare până la 1 000 V
 • Funcții de management rețea
 • Design customizabil cu tehnologia Optiflex

Cere Oferta

Pentru informații suplimentare vă  rugăm să ne contactați. Consultanții noștri vă vor răspunde în cel mai scurt timp posibil!

  Invertoare și Panouri Fotovoltaice
  Invertoare Sunny Boy

  Invertoare Sunny Boy

   Invertor Sunny Tripower

  Invertor Sunny Tripower

  Panouri Fotovoltaice

  Panouri Fotovoltaice

  Pentru a impune un standard al calității produselor și serviciilor, colaborăm cu mărci de prestigiu: Raychem, SUA, lider mondial pe piața de încălzire electrică în domeniul industrial, Flexel, Marea Britanie, cu o experiență de peste 40 de ani în soluțiile de încălzire electrică din domeniul rezidențial, OJdin Danemarca specializată în soluții de automatizare, Fenix din Cehia, care anul acesta, 2015, aniversează 25 de ani de succes în domeniu fiind prezentă în peste 60 de țări de pe întreg mapamondul cu soluții complete de încălzire.

  Asigurăm consultanță, proiectare, instalare și service pentru soluții care utilizează panouri radiante, dar și pentru sisteme care au la bază cabluri electrice pentru încălzirea în pardoseală, covorașe electrice, Ecofilm, sau radiatoare electrice.  Oferim și sisteme de topire a zăpezii și gheții de pe alei sau burlane/ streșini.