Montaj sisteme de degivrare

Montaj sisteme de degivrare

Prin montarea unui sistem de încălzire  în zonele exterioare se va prevenii  formarea de gheață si depunerea de zăpadă. Modul de funcționare a unui astfel de sistem, este unul cât se poate de simplu. Principalele elemente pentru alcătuirea constau în:

  • Cablu încălzitor,
  • Termostat cu microprocesor,
  • Senzor umiditate, îngheţ şi temperatură

Cablu Încălzitor va fi  amplasat sub suprafețele care se doresc protejate sau care prezintă risc de îngheț. Atât dimensionarea cât și materialele folosite, implică un proces mai laborios. Sistemul de degivrare urmând să funcționeze în condiții de umiditate ridicate fiind în același timp alimentat la o rețea de curent. Cu toate acestea, sistemul oferă o protecție maximă și economisește în același timp energie electrică.

Senzorul, amplasat în exterior va detecta prezența zăpezii, a umidității (gheață, precipitații). Această informație fiind transmisă către termostat,  va detecta dacă este o alarmă falsă sau chiar ninge. Spre exemplu dacă afară ninge, iar temperatura scade sub 4 ºC, sistemul va fi activat, iar după topirea zăpezii sau gheții sistemul se oprește, chiar dacă temperatura continuă să scadă.

Sistemul poate fi utilizat cu mare succes într-o gamă largă de locații, printre cele mai importante amintind: alei pietonale, rampe de acces garaj, parcări, rampe auto, poduri și pasaje, trepte, terenuri sportive, aeroporturi, drumuri, acoperișuri etc.

Montaj sisteme de degivrare

KARON

Asigurăm consultanță, proiectare, instalare și service pentru soluții care utilizează cabluri electrice pentru încălzirea în pardoseală, covorașe electrice, Ecofilm, panouri radiante, radiatoare electrice, sisteme de topire a zăpezii și gheții de pe alei sau burlane/streșini.

Căutam cele mai bune soluții și oferim pentru clienți soluția potrivită nevoilor formulate, astfel încât parteneriatul pe care-l construim împreună să fie un succes pentru toți cei implicați în proiect.