Sistem termodinamic plus sistem fotovoltaic

Sistem termodinamic plus sistem fotovoltaic

SISTEM TERMODINAMIC PLUS SISTEM FOTOVOLTAIC:

Sistemul termodinamic poate fi utilizat alături de un sistem fotovoltaic care să producă parțial sau  integral energia electrică consumată, rezultând astfel reduceri semnificative la costuri.

Pentru un astfel de echipament vor fi necesare:

1 – Panou Termodinamic Solar

2 – Boiler + Bloc Termodinamic

3 – Panouri fotovoltaice

4 – Invertor

DESPRE SISTEMUL TERMODINAMIC SOLAR

Sistemul folosește o tehnologie care are la bază principiile termodinamicii. Panourile termodinamice captează căldura atât de la soare cât și din mediul ambiant, inclusiv când afară plouă sau ninge. Acest sistem depășește limitările panourilor solare traditionale și face posibilă creșterea mai eficientă a temperaturii apei.

Deoarece fluidul intra în panou la temperaturi foarte scăzute (-15 grade Celsius), acesta captează căldura din mediul exterior chiar și atunci când nu este soare, căldură care este transferată ulterior apei menajere.

ACEST SISTEM INCLUDE DISPOZITIV ANTI-BACTERIAN

Echipamentul pentru apă caldă sanitară are o funcție care permite creșterea temperaturii din bazin la peste 70 grade Celsius. Activarea se face manual și dezactivarea este automată. Folosim cele mai bune componente și supunem sistemele la teste de calitate foarte riguroase, pentru a ne asigura de satisfacția clienților

KARON

Asigurăm consultanță, proiectare, instalare și service pentru soluții care utilizează cabluri electrice pentru încălzirea în pardoseală, covorașe electrice, Ecofilm, panouri radiante, radiatoare electrice, sisteme de topire a zăpezii și gheții de pe alei sau burlane/streșini.

Căutam cele mai bune soluții și oferim pentru clienți soluția potrivită nevoilor formulate, astfel încât parteneriatul pe care-l construim împreună să fie un succes pentru toți cei implicați în proiect.