Termostat Aplicații Externe

Termostat Aplicații Externe

TERMOTermostat Aplicații Externe STAT DEGIVRARE ETO 2

Prin intermediul senzorilor de umiditate și temperatură, Termostatul ETO2 detectează ambele condiţii de temperatură şi umiditate iar sistemul de degivrare va fi activat numai dacă zăpada sau gheaţa îşi fac apariţia. Prin intermediul lui se pot controla două zone complet diferite cu ajutorul senzorilor aferenți. Este prevăzut cu un display şi un buton tip rotiţă. Pentru a uşura procesul de programare, pe lângă acestea mai are în dotare un sistem de alarmă.

Senzori compatibili:

  • Senzor ETOG, tip pastilă: este conceput pentru a se îngloba în suprafeţele exterioare ce se doresc a fi degivrate. Este un senzor dual ce detectează atât temperatura cât şi umiditatea.
  •  Senzor ETOR, pentru jgheaburi şi burlane: Este conceput pentru a detecta doar umiditatea din zonele de jgheab şi burlan. Poate fi utilizat doar în combinaţie cu senzorul de aer ETF.
  • Senzor de aer ETF: Acest tip de senzor detectează doar temperatura aerului exterior şi este folosit în combinatie cu senzorul de umiditate ETOR. De asemenea poate fi utilizat şi individual numai pentru detectarea temperaturii.

Printre detaliile tehnice ale acestui produs se pot aminti dimensiunile care constau în 90 x 156 x 45 mm, 9 module sină DIN, o greutate de 600g, tensiunea de alimentare 240 V, ieşire 3 x 16 A.

Termostat Aplicații Externe

KARON

Asigurăm consultanță, proiectare, instalare și service pentru soluții care utilizează cabluri electrice pentru încălzirea în pardoseală, covorașe electrice, Ecofilm, panouri radiante, radiatoare electrice, sisteme de topire a zăpezii și gheții de pe alei sau burlane/streșini.

Căutam cele mai bune soluții și oferim pentru clienți soluția potrivită nevoilor formulate, astfel încât parteneriatul pe care-l construim împreună să fie un succes pentru toți cei implicați în proiect.