Termostate Degivrare

Termostate Degivrare

Termostate Degivrare – ETR 2

Prin intermediul senzorilor de temperatură şi umiditate conectaţi la acest termostat, ETR2 va detecta ambele condiţii de temperatură şi umiditate. Sistemul de degivrare va fi activat numai în cazul în care zăpada sau gheața îşi fac apariţia.

Acesta este compatibil cu senzorii:

  • Senzor ETOR,  utilizat pentru jgheaburi și burlane; Este conceput pentru a detecta doar umiditatea din zonele de jgheab și burlan.Poate fi utilizat doar în combinație cu senzorul de aer ETF.
  •  Senzorul de aer ETF,  detectează doar temperatura aerului exterior și este utilizat în combinație cu senzorul de umiditate ETOR. De asemenea poate fi utilizat și individual numai pentru detectarea temperaturii.

Detalii produs…

 

Termostate Degivrare – ETO2

Prin intermediul senzorilor de umiditate și temperatură, Termostatul ETO2 detectează ambele condiţii de temperatură şi umiditate iar sistemul de degivrare va fi activat numai dacă zăpada sau gheaţa îşi fac apariţia. Prin intermediul lui se pot controla două zone complet diferite cu ajutorul senzorilor aferenți. Este prevăzut cu un display şi un buton tip rotiţă. Pentru a uşura procesul de programare, pe lângă acestea mai are în dotare un sistem de alarmă.

Detalii Produs…

Termostat de Protecție – Tip ETI

Termostatul de protecţie tip ETI este utilizat împotriva îngheţului pentru conducte; se foloseşte cu un senzor de temperatură tip ETF-6.  ETI este un termostat ON / OFF cu temperatura reglabilă diferențială pentru controlul temperaturii. În cazul in care temperatura senzorului este mai scăzută decât  temperatura setată  -1 / 2 diferenţialul din releul fără potenţial, este activat şi încălzirea este pornită; în cazul in care senzorul de temperatură este mai mare de setarea set +1 / 2 diferenţialul releului cade iar elementul de încălzire este pus pe OFF în timp ce LED-ul este oprit.

Deoarece ETI este livrat cu o schimbare de-a lungul releului, termostatul poate fi, de asemenea, utilizat ca un termostat de răcire.

Detalii Produs…

KARON

Asigurăm consultanță, proiectare, instalare și service pentru soluții care utilizează cabluri electrice pentru încălzirea în pardoseală, covorașe electrice, Ecofilm, panouri radiante, radiatoare electrice, sisteme de topire a zăpezii și gheții de pe alei sau burlane/streșini.

Căutam cele mai bune soluții și oferim pentru clienți soluția potrivită nevoilor formulate, astfel încât parteneriatul pe care-l construim împreună să fie un succes pentru toți cei implicați în proiect.