Topirea gheții

Topirea gheții

Montarea unui sistem de degivrare ajuta la intretinerea si evitarea pe termen lung a stricaciunilor pe care le poate produce  zapada sau gheata. Se va evita acumularea  excesiva de gheata sau zăpadă care prin greutate pot cadea de pe acoperis si pot cauza stricăciuni sau pot rănii persoane. Modul de funcționare este unul cât se poate de simplu, se bazează pe încălzirea electrică a unui cablu care va fi special amplasat sub suprafețele care se doresc protejate de zăpadă, gheață, sau pe tubulaturile care prezintă risc de îngheț. Atât dimensionarea cât și materialele folosite, implică un proces mai laborios, sistemul de degivrare urmând să funcționeze în condiții de umiditate ridicate fiind în același timp alimentat la o rețea de curent. Cu toate acestea, sistemul oferă o protecție maximă și economisește în același timp energie electrică.

 Fiecare tip de sistem de degivrare vine cu propriile beneficii. Poate fi folosit cu succes pentru aplicații diferite: trepte , curti, alei, acoperisuri sau terase, conducte, etc.

Avantaje:

  • acest tip de sistem este complet automatizat, functioneaza pe baza unor senzori si termostate, sistemele se pun in functiune atunci cand incepe ninsoarea si se opresc imediat dupa incetarea acesteia;
  • durata de viata pentru un sistem de degivrare este mare, acesta fiind construit sa reziste intre 80 si 100 de ani;
  • calitatea vietii se va imbunatati semnificativ, deoarece neplacerile cauzate de sezonul rece sunt reduse, riscul de accidentare este scazut;
  • desi pare costisitoare, aceasta investitie se va amortiza in timp, deoarece ve-ti elimina costurile de timp si efort ce le implica solutiile clasice de dezapezire, dar si economice, deoarece acest sistem funcitioneaza doar cand este nevoie.

Degivrarea este cea mai buna solutie pentru intretinea gospodariei dumneavoastra pe timp de iarna, reducand stresul zilnic provocat de riscurile ce apar odata cu acest sezon.

Topirea Gheții

Topirea zăpeziiKARON

Asigurăm consultanță, proiectare, instalare și service pentru soluții care utilizează cabluri electrice pentru încălzirea în pardoseală, covorașe electrice, Ecofilm, panouri radiante, radiatoare electrice, sisteme de topire a zăpezii și gheții de pe alei sau burlane/streșini.

Căutam cele mai bune soluții și oferim pentru clienți soluția potrivită nevoilor formulate, astfel încât parteneriatul pe care-l construim împreună să fie un succes pentru toți cei implicați în proiect.

Topirea gheții