Ecofilm C – Încălzire prin Tavan

Încălzire prin TavanÎncălzire prin Tavan

 

Folia încălzitoare Ecofilm C se poziționează în tavan. Aceasta emite radiații infraroșii descendent, către podea oferind un sistem de încălzire ideal cu o distribuție uniformă a căldurii. Radiațiile sunt absorbite de obiectele înconjurătoare: pereţi, pardoseală, mobilier sau persoane aflate în încăpere, apoi această energie se transformă în căldură, asemănător energiei solare.

 

Instalare rapidă

 

Folia este produsă în role de 600 mm, 500mm, şi 400 mm (unde 50 mm sunt margini neîncălzite). Ca şi în cazul foliei Ecofilm F, folia Ecofilm C poate fi tăiată la fiecare 10 mm, pentru a obţine dimensiunea dorită. Fâşiile astfel obţinute, sunt fixate cu marginile neîncălzite de grinzile tavanului sau mansardei ( distanţa dintre grinzi trebuie să fie proiectată corespunzător dimensiunilor Ecofilm C, între 320 mm şi 580 mm. Partea activă trebuie să fie între grinzi (şi nu în contact cu acestea), să nu se suprapună sau intersecteze cu alte fâşii de film încălzitor. Fâşiile de film sunt apoi conectate prin cabluri electrice izolate, în paralel, într-o suprafaţă de încălzit unitară. O folie impermeabilă acoperă apoi întreaga suprafaţă, urmând apoi tavanul fals (ex. gips-carton) la interior.

Cere Oferta

Pentru informații suplimentare vă  rugăm să ne contactați. Consultanții noștri vă vor răspunde în cel mai scurt timp posibil!

  Rezistent la şocuri mecanice

   

  Datorită tehnologiei constructive, ECOFILM funcţionează şi încălzeste şi în cazul unor şocuri mecanice care ar afecta suprafaţa activă (exemplu: gaura cauzată de un cui, o bormaşină etc). Dacă folia este perforată în timpul instalării, funcţionarea sa nu este afectată, zona de întrerupere fiind sub 2 cm, insesizabilă la suprafaţa tavanului. Acesta reprezintă un avantaj al foliei încălzitoare ECOFILM, majoritatea sistemelor clasice de încălzire în pardoseală devin practic inoperabile în cazul unei perforări accidentale.

   

  Versatil

   

  Ecofilm C se pretează atât la construcţii noi cât şi la renovări. Este foarte practic atât în încăperi mai mici – unde suprafaţa pardoselei este prea mică pentru o încălzire totală, la mansarde cât şi în încăperi mai mari – birouri, magazine, scoli, grădiniţe etc.

   

  Silenţios, discret şi fără miros

   

  Filmul încălzitor Ecofilm C instalat sub tavanul fals este complet invizibil, inodor şi silenţios. Lipsa radiatoarelor crează spaţiu în camere şi libertate în designul interior. Folia este din PVC şi nu conţine plumb. În comparaţie cu alte sisteme de încălzire aceasta reprezintă o alternativă mult mai eficentă de încălzire a spaţiilor mari. Reduce considerabil circulaţia prafului şi uscarea aerului, fiind recomandată persoanelor suferind de boli articulare sau respiratorii.

  Aplicații Ecofilm
  Ecofilm – Film Încălzitor

  Ecofilm – Film Încălzitor

  Ecofilm MHF - Dezaburire Oglinzi

  Ecofilm MHF - Dezaburire Oglinzi

  Încălzire electrică în pardoseală
  Cabluri Încălzitoare

  Cabluri Încălzitoare

  Covorașe Încălzitoare

  Covorașe Încălzitoare

  Izolații încălzire în pardoseală

  Izolații încălzire în pardoseală

  Pentru a impune un standard al calității produselor și serviciilor, colaborăm cu mărci de prestigiu: Raychem, SUA, lider mondial pe piața de încălzire electrică în domeniul industrial, Flexel, Marea Britanie, cu o experiență de peste 40 de ani în soluțiile de încălzire electrică din domeniul rezidențial, OJdin Danemarca specializată în soluții de automatizare, Fenix din Cehia, cu o experiență de aproape 30 de ani de succes în domeniu fiind prezentă în peste 60 de țări de pe întreg mapamondul cu soluții complete de încălzire.

  Asigurăm consultanță, proiectare, instalare și service pentru soluții care sisteme care au la bază cabluri electrice pentru încălzirea în pardoseală, covorașe electrice, Ecofilm, sau alte sisteme.