Ecofilm MHF – Dezaburire Oglinzi

Filmul flexibil pentru încălzire Ecofilm MHF funcţionează la temperaturi scăzute, în consecinţă nu poate fi supraîncălzit sau distrus.

Instalare rapidă si uşoară

Filmul este prevăzut cu un strat de adeziv (acoperit  cu hârtie) pentru aplicarea cu uşurinţă pe spatele unei oglinzi. Filmul poate fi conectat la un circuit electric pentru a putea fi activat ori de câte ori lumina este aprinsă.

Avantaje:

  • Costuri de operare reduse.
  • Datorită puterii scăzute a filmului de încălzire, costurile de operare sunt nesemnificative.
  • Funcţionalitate fără întreţinere
  • Filmul flexibil pentru încălzire Ecofilm MHF, nu necesită nici un fel de întreţinere, însă odată instalat, nu poate fi înlăturat pentru o aplicare pe o altă oglindă.
Aplicații Ecofilm
Ecofilm – Film Încălzitor

Ecofilm – Film Încălzitor

Ecofilm C - Încălzire prin Tavan

Ecofilm C - Încălzire prin Tavan

Încălzire electrică în pardoseală
Cabluri Încălzitoare

Cabluri Încălzitoare

Cabluri Încălzitoare

Cabluri Încălzitoare

Izolații încălzire în pardoseală

Izolații încălzire în pardoseală

TE INTERESEAZĂ SOLUȚII MODERNE PENTRU SPORIREA CONFORTULUI?

    Da. Sunt interesat de un proiect de . Numele meu este . Pot fi contactat la adresa de email .    Pentru a impune un standard al calității produselor și serviciilor, colaborăm cu mărci de prestigiu: Raychem, SUA, lider mondial pe piața de încălzire electrică în domeniul industrial, Flexel, Marea Britanie, cu o experiență de peste 40 de ani în soluțiile de încălzire electrică din domeniul rezidențial, OJdin Danemarca specializată în soluții de automatizare, Fenix din Cehia, care anul acesta, 2015, aniversează 25 de ani de succes în domeniu fiind prezentă în peste 60 de țări de pe întreg mapamondul cu soluții complete de încălzire.

    Asigurăm consultanță, proiectare, instalare și service pentru soluții care utilizează panouri radiante, dar și pentru sisteme care au la bază cabluri electrice pentru încălzirea în pardoseală, covorașe electrice, Ecofilm, sau radiatoare electrice.  Oferim și sisteme de topire a zăpezii și gheții de pe alei sau burlane/ streșini.