Termostat Protecție Conducte

Termostat Protectie ETI

Termostatul de protecţie tip ETI este utilizat împotriva îngheţului pentru conducte; se foloseşte cu un senzor de temperatură tip ETF-6.  ETI este un termostat ON / OFF cu temperatura reglabilă diferențială pentru controlul temperaturii.

 

În cazul in care temperatura senzorului este mai scăzută decât temperatura setată  -1 / 2 diferenţialul din releul fără potenţial, este activat şi încălzirea este pornită; în cazul in care senzorul de temperatură este mai mare de setarea set +1 / 2 diferenţialul releului cade iar elementul de încălzire este pus pe OFF în timp ce LED-ul este oprit.

 

Deoarece ETI este livrat cu o schimbare de-a lungul releului, termostatul poate fi, de asemenea, utilizat ca un termostat de răcire.

Cere Oferta!

Pentru informații suplimentare vă  rugăm să ne contactați. Consultanții noștri vă vor răspunde în cel mai scurt timp posibil!

  Termostate Degivrare
  Termostat ETO 2

  Termostat ETO 2

  Termostat protecție ETI

  Termostat protecție ETI

  Termostat Degivrare ETR2

  Termostat Degivrare ETR2

  Echipa Karon promovează pe piața românească produse și servicii de calitate oferind clienților promptitudine, soluții personalizate și prețuri corecte. Pentru a impune un standard al calității produselor și serviciilor, colaborăm cu mărci de prestigiu: Raychem, SUA,  lider mondial pe piața de încălzire electrică în domeniul industrial, Flexel, Marea Britanie, cu o experiență de peste 40 de ani în soluțiile de încălzire electrică din domeniul rezidențial,  OJ din Danemarca specializată în soluții de automatizare, Fenix din Cehia, cu aprope 30 de ani de experien de succes în domeniu, fiind prezentă în peste 60 de țări de pe întreg mapamondul cu soluții complete de încălzire.

  Asigurăm consultanță, proiectare, instalare și service pentru soluții care utilizează cabluri electrice pentru încălzirea în pardoseală, covorașe electrice, Ecofilm, panouri radiante, radiatoare electrice, sisteme de topire a zăpezii și gheții de pe alei sau burlane/streșini.

  Căutam cele mai bune soluții și oferim pentru clienți soluția potrivită nevoilor formulate, astfel încât parteneriatul pe care-l construim împreună să fie un succes pentru toți cei implicați în proiect.