Termostat Degivrare ETR2

ETR 2 este un termostat analogic pentru șină DIN, și este utilizat pentru sistemele de degivrare la Sol sau Acoperiș.

 

Cu ajutorul senzorilor de temperatură şi umiditate conectaţi la acest termostat, ETR2 va detecta ambele condiţii de temperatură şi umiditate, iar sistemul de degivrare va fi activat numai în cazul în care zăpada sau gheața îşi fac apariţia.

 

Acesta este compatibil cu senzorii:

 • Senzor ETOR,  utilizat pentru jgheaburi și burlane; Este conceput pentru a detecta doar umiditatea din zonele de jgheab și burlan.Poate fi utilizat doar în combinație cu senzorul de aer ETF.
 •  Senzorul de aer ETF,  detectează doar temperatura aerului exterior și este utilizat în combinație cu senzorul de umiditate ETOR. De asemenea poate fi utilizat și individual numai pentru detectarea temperaturii.

Termostat degivrare jgheaburi si burlane

Termostat Degivrare ETR2

Cere Oferta!

Pentru informații suplimentare vă  rugăm să ne contactați. Consultanții noștri vă vor răspunde în cel mai scurt timp posibil!

  Termostate Degivrare
  Termostat ETO 2

  Termostat ETO 2

  Termostat protecție ETI

  Termostat protecție ETI

  Termostat Degivrare ETR2

  Termostat Degivrare ETR2

  Pentru a impune un standard al calității produselor și serviciilor, colaborăm cu mărci de prestigiu: Raychem, SUA, lider mondial pe piața de încălzire electrică în domeniul industrial, Flexel, Marea Britanie, cu o experiență de peste 40 de ani în soluțiile de încălzire electrică din domeniul rezidențial, OJ din Danemarca specializată în soluții de automatizare, Fenix din Cehia, care anul acesta, 2015, aniversează 25 de ani de succes în domeniu fiind prezentă în peste 60 de țări de pe întreg mapamondul cu soluții complete de încălzire.

  Asigurăm consultanță, proiectare, instalare și service pentru soluții care utilizează panouri radiante, dar și pentru sisteme care au la bază cabluri electrice pentru încălzirea în pardoseală, covorașe electrice, Ecofilm, sau radiatoare electrice.  Oferim și sisteme de topire a zăpezii și gheții de pe alei sau burlane/ streșini.