Termostat Degivrare ETO 2

Termostat cu Senzori de umiditateTermostat cu Senzori de umiditate și temperatură

 

Prin intermediul senzorilor de umiditate și temperatură, Termostatul ETO2 detectează ambele condiţii de temperatură şi umiditate iar sistemul de degivrare va fi activat numai dacă zăpada sau gheaţa îşi fac apariţia. Prin intermediul lui se pot controla două zone complet diferite cu ajutorul senzorilor aferenți. Este prevăzut cu un display şi un buton tip rotiţă. Pentru a uşura procesul de programare, pe lângă acestea mai are în dotare un sistem de alarmă.

 

Termostat Degivrare ETO 2

 

Senzori compatibili:

 • Senzor ETOG, tip pastilă: este conceput pentru a se îngloba în suprafeţele exterioare ce se doresc a fi degivrate. Este un senzor dual ce detectează atât temperatura cât şi umiditatea.
 •  Senzor ETOR, pentru jgheaburi şi burlane: Este conceput pentru a detecta doar umiditatea din zonele de jgheab şi burlan. Poate fi utilizat doar în combinaţie cu senzorul de aer ETF.
 • Senzor de aer ETF: Acest tip de senzor detectează doar temperatura aerului exterior şi este folosit în combinatie cu senzorul de umiditate ETOR. De asemenea poate fi utilizat şi individual numai pentru detectarea temperaturii.

Printre detaliile tehnice ale acestui produs se pot aminti dimensiunile care constau în 90 x 156 x 45 mm, 9 module sină DIN, o greutate de 600g, tensiunea de alimentare 240 V, ieşire 3 x 16 A.

Cere Oferta

Pentru informații suplimentare vă  rugăm să ne contactați. Consultanții noștri vă vor răspunde în cel mai scurt timp posibil!

  Termostate Degivrare
  Termostat ETO 2

  Termostat ETO 2

  Termostat protecție ETI

  Termostat protecție ETI

  Termostat Degivrare ETR2

  Termostat Degivrare ETR2

  Echipa Karon promovează pe piața românească produse și servicii de calitate oferind clienților promptitudine, soluții personalizate și prețuri corecte. Pentru a impune un standard al calității produselor și serviciilor, colaborăm cu mărci de prestigiu: Raychem, SUA,  lider mondial pe piața de încălzire electrică în domeniul industrial, Flexel, Marea Britanie, cu o experiență de peste 40 de ani în soluțiile de încălzire electrică din domeniul rezidențial, OJ din Danemarca specializată în soluții de automatizare, Fenix din Cehia, cu aprope 30 de ani de experien de succes în domeniu, fiind prezentă în peste 60 de țări de pe întreg mapamondul cu soluții complete de încălzire.

  Asigurăm consultanță, proiectare, instalare și service pentru soluții care utilizează cabluri electrice pentru încălzirea în pardoseală, covorașe electrice, Ecofilm, panouri radiante, radiatoare electrice, sisteme de topire a zăpezii și gheții de pe alei sau burlane/streșini.

  Căutam cele mai bune soluții și oferim pentru clienți soluția potrivită nevoilor formulate, astfel încât parteneriatul pe care-l construim împreună să fie un succes pentru toți cei implicați în proiect.

  Termostat cu Senzori de umiditate